Можност до совршен тен

ЗА ПРВ ПАТ НА ОВИЕ ПРОСТОРИ, беспрекорна

стимулација на вашиот колаген и Д-витамин. ЛЕД ХИБРИД УВ + КОЛАГЕН е нова паметна технологија која преку фотодинамична терапија врши стимулација на вашиот колаген и го постигнува посакуваниот ефект (тен) кој сакате да го добиете.

Придобивки од Солариум (ТРОН УВ + КОЛАГЕН)

– Стимулација на витамин Д, кој е неопходен за коските, особено за обезбедување на калциум кој е во состојба да спречи многу други нарушувања

– Стимулација на имунолошкиот систем

– Подобрување на расположението и тонот на деноноќниот циклус

– Стимулира производство на колаген, што ги зајакнува ‘рскавицата и тетивите и може да го забрза закрепнувањето на мускулите и заздравувањето од спортски повреди!

Третмани

Комбо Пакет (УВ + Колаген)

30, 60, 120 минути

УВ Пакет

30, 60, 120 минути

Колаген Пакет

30, 60, 120 минути