МАСАЖИ

– Медицинска

60 минути; 30 минути;

– Релакс

60 минути; 30 минути;

– Спортска

60 минути; 30 минути;

– Антицелулитна

30 минути;

– Лице

ПЕДИКИР

– Класичен

– Медицински

МАНИКИР

– Класичен

ДЕПИЛАЦИЈА

– Цели нозе

– Цели нозе + препони

– Пола нозе

– Цели раце

– Пола раце

– Препони

– Пазуви

– Стомак

– Кичма

– Грб

– Лице

– Надусници

– Чупање