Третманот се содржи од серија на вежби кои се изведувааат во посебни кабини (кревети) на температура од 36,7 степени (како нормалната човечка температура).

Вежбите се изготвени за секој клиент посебно,односно го третираат оној дел од телото кој се смета дека е најпроблематичен.

Целта на вежбите е да ги намали маснотите на оној дел од кој е најкритичен, да го зајакне локалното ткиво и да го редуцира целулитот.

LETTINO е ортостатичка купола со константна температура, во неа се изведуваат лесни физички движења во легната положба според одредена индивидуална програма за секоја госпоѓа.

Придобивките од Летино се:

 • отстранување на мастите и целулитот
 • реактивација на циркулацијата
 • постигнување баланс на метаболизмот
 • зајакнување на мускулната маса
[layerslider id=”1″]

Бањите во сув озон предизвикуваат забрзување на ефектите од третманот со помош на активен кислород, кој допринесува во исфрлањето на задржаните течности.

Придобивките се:

 • забрзана елеминација на маснотиите и целулитот
 • зголемена циркулација
 • после првиот третман кожата е мазна и мека
 • регенерација на кожата
[layerslider id=”Kako se izveduva OZON”]

Голдорак е дополнителен третман на Методот Figurella кој овозможува подобрување и дефинирање на мускулната маса

[layerslider id=”kako-se-izveduva-goldorak”]

Придобивките се:

 • перфектно зацврстување
 • правилно држење на телото
 • дефиниција на тонусот на мускулната маса
Figurella метод
Што е Figurella?
Писмена Гаранција