Метод кој се основа на одреден тип на движења кои што се повторуваат и кои се базираат на природната физиологија на организмот
Со третманите се менува целосно составот на критичните точки, а воедно се даваат и совети за здрав стил на живот, така што добиениот резултат се одржува и во иднина

ИНДИВИДУАЛНА ПРОГРАМА

Зависно од проблемот кај секоја госпоѓа поединечно, се одредува и нејзината лична програма на движења и начин на исхрана
Центарот Figurella дава писмена гаранција на секој клиент: со правилно следење на програмата – дисциплина во однос на исхраната и редовност на третманите, резултатот е гарантиран!

Дозволете ние да се погрижиме за Вашата самодоверба!

Посетете нè и уверете се дека од почетокот на оваа сезона со само неколку третмани ќе ја добиете совршената фигура. Дека тоа е реалност докажува писмената гаранција што ја добива секој наш почитуван клиент

Доведете го вашето тело до совршенство

Светски познатиот бренд Figurella Ве поканува да ја почувствувате разликата и да се уверите во позитивните резултати за кои дава писмена гаранција. Со помош на одреден тип на движења кои се базирани на природната физиологија на организмот, Ви ветуваме реални очекувања и чудесни резултати

Вратете ја физиолошката и емотивна хармонија во својот живот со Figurella!

Figurella Центри

БЛОГ

0+
центри ширум целиот свет
0+
Госпоѓи
0%
Задоволни
0MM
движења